Program do zarzadzania projektami

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tymże całe.

Dla małych i dłuższych lokali POS znacznie dobrze zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także ogromnych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dopasowane do lektury na pewnej liczbie stanowisk POS. Projekt w wyraźny sposób usprawni panowanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem funkcji w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni i na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz układami, które usprawnią życie każdego lokalu. Chodzenie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i logiczny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

program do księgowościProgram do księgowości - Comarch ERP iFaktury24

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.