Program do zarzadzania osp

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tymże odpowiednie.

Dla słabych i mocniejszych lokaliPOS bardzo świetnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również dorosłych sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dopasowane do działalności na swobodnej liczbie stanowisk POS. Projekt w popularny sposób usprawni wydawanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem rzeczy w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z innymi urządzeniamiOprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a systemami, które usprawnią życie każdego domu. Reagowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji.Popularny i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

http://www.polkas.pl multivac c200Multivac C200 - pakowarka próżniowa Polkas

Mienie z modułu zapewnia:Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp.Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp.Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp.Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.