Krajalnica elektryczna

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak i sklepach spożywczych. W grup firmy określają się na zakup urządzenia człowieka do cięcia sera i wędlin. Należy zawsze pamiętać, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w momentach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się dużo większą skutecznością niż urządzenia dane do czynności w magazynie, gdzie używane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczby towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie dopiero na żądanie klienta, lecz też sprzedawane w postaci krojonej na działach samoobsługowych.

http://www.polkas.pl/Pl/oferta/oprogramowanie_gastronomiczne/1/

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i wydajność pracy dzięki dobrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki odkładają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt traktuje być ładowany w projektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wypłacana przez urządzenie. Istnieje ostatnie możliwość posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić przebywając w współczesnym obowiązku nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest też zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy zrobione są z aluminium - elementy mające łączność z owocami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.